Doua avertizari COD GALBEN pentru judetul Bihor. Una dintre ele este pentru vijelie, ploi torentiale si grindina
Vremea

Doua avertizari COD GALBEN pentru judetul Bihor. Una dintre ele este pentru vijelie, ploi torentiale si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari COD GALBEN de instabilitate atmosferica temporar accentuata, pentru judetul Bihor, valabila de azi, 16 iunie, ora 12:00, pana maine, 17 iunie, ora 12:00.

Potrivit primei atentionari, valabila pana  in aaceasta seara la ora 22:00, in cea mai mare parte a zonei de munte, precum și în Transilvania, în nordul Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei, sudul Moldovei și vestul Dobrogei, apoi și în Crișana, Banat și Maramureș, vor fi intervale în care instabilitate atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

cod galben 16 iunie

Cea de-a doua avertizare COD GALBEN, valabila din aceasta seara de la ora 22:00 si pana maine la ora 12:00, se precizeaza ca, in Banat, Crișana, local în Maramureș și în nord-vestul Transilvaniei, temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

cod galben 17 iunie