Doua autoturisme si o locuinta din Tinca si Diosig au luat foc in aceasta noapte
Stiri Bihor

Doua autoturisme si o locuinta din Tinca si Diosig au luat foc in aceasta noapte

În noaptea de marți spre miercuri, 19 aprilie a.c., în jurul orei 02.55, echipajele Gărzii de Pompieri Tinca au fost mobilizate pe strada Dorobanților din localitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință, cel mai probabil din cauza coșului de fum deteriorat.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, care se manifesta în bucătăria casei, în aproximativ 40 de minute, reușind să împiedice propagarea flăcărilor la celelalte încăperi.

În urma evenimentului, au ars circa opt metri pătrați din tavanul bucătăriei, o masă și materiale textile.

 În cursul zilei de marți, 18 aprilie a.c., pompierii militari din cadrul aceleiași subunități au stins un incendiu produs la un autoturism, parcat pe strada Republicii din Tinca.

Evenimentul, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit determinat de un cablu electric defect, s-a soldat cu arderea bordului și parbrizului autovehiculului.

În aceeași zi, forțele de intervenție ale Stației de Pompieri Săcueni au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în mers, pe raza localității Diosig.

În urma incendiului, care, la sosirea echipajelor, se manifesta violent în partea din față a mașinii, au ars materialele combustibile din compartimentul motor, bordul și două anvelope. Și în acest caz, evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de un scurtcircuit.

Ne găsiți și pe Google News