Doi tineri oradeni retinuti de politisti dupa ce au spart mai multe boxe si garaje in Oradea
Stiri Oradea

Doi tineri oradeni retinuti de politisti dupa ce au spart mai multe boxe si garaje in Oradea

Luni, 10 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au depistat şi cercetat un tânăr de 24 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi furt.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 10 – 22 iunie a.c., împreună cu un alt tânăr de 19 ani, din Oradea, cercetat de poliţiştii orădeni în aceeaşi cauză, ar fi pătruns într-un garaj din municipiul Oradea şi ar fi sustras diverse unelte pentru pescuit, cauzând un prejudiciu total apreciat la 2.000 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că, în perioada 5 – 13 iunie a.c., împreună cu acelaşi tânăr, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil din Oradea şi apoi pe ușa neasigurată în garajul situat în curte şi au sustras diverse unelte, provocând un prejudiciu apreciat la 5.200 lei.

Totodată, acesta este bănuit că la 13 iunie a.c., alături de acelaşi tânăr, ar fi pătruns în boxa de la subsolul unui imobil din municipiul Oradea şi ar fi sustras 14 cutii cu pahare de diferite forme și dimensiuni și sticle cu vin, cauzând astfel un prejudiciu estimat la 1.000 lei.

Cei doi orădeni sunt bănuiţi şi că, în noaptea de 1 spre 2 iulie a.c., în intervalul orar 23.00 – 02.30, ar fi pătruns prin efracţie într-o altă boxă de la parterul unui bloc din Oradea şi ar fi sustras două biciclete, cauzând astfel un prejudiciu estimat la 1.650 lei.

Prejudiciul a fost recuperat parţial de poliţiştii orădeni.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au reţinut pe orădeanul de 24 de ani pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii orădeni continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

loading...