Doi tineri de 21, respectiv 22 de ani, din Tinaud si Tileagd, au fost prinsi conducand drogati la volan. Au acum dosar penal
Stiri Bihor

Doi tineri de 21, respectiv 22 de ani, din Tinaud si Tileagd, au fost prinsi conducand drogati la volan. Au acum dosar penal

Joi, 7 septembrie a.c., la ora 00.50, pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Aleșd, județul Bihor, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Tot joi, 7 septembrie a.c., la ora 05.05, pe drumul județean 108I – Țețchea, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din localitatea Tinăud, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism.

Și în acest caz, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul de 21 de ani ar fi consumat susbtanțe cu efect psihoactiv.

Celor doi conducători auto le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

Ne găsiți și pe Google News