Doi primari bihoreni au primit finantare europeana pentru modernizarea drumului ce leaga comunele
Stiri Bihor

Doi primari bihoreni au primit finantare europeana pentru modernizarea drumului ce leaga comunele

Comunele Aușeu și Vadu Crișului au înființat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Aușeu-Vadu Crișului, în cadrul căreia au depus un proiect comun cu finanțare europeană, pentru infrastructură rutieră.

Astăzi, primarii celor doua localitati bihorene, Dorel Cosma și Mitică Lazăr au semnat contractul pentru executarea lucrărilor la proiectul “Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de bază, prin modernizarea drumului comunal DC170 și a unor străzi de interes local pe teritoriul comunelor Aușeu și Vadu Crișului, județul Bihor”.

Proiectul este finanțat prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale – AFIR, iar valoarea contractului este de 5.774.037,47 lei plus TVA. Constructorul desemnat în urma licitației este firma Viarom Construct SRL, iar lucrările urmează să fie finalizate până pe 31.12.2018.

Practic, se va moderniza drumul comunal DC170 care face legătura între cele două comune și încă aproximativ 6 km de drumuri in fiecare comună.

In data de 17 aprilie se va preda amplasamentul, iar lucrările vor începe în termen de 7 zile de la această dată, conform contractului semnat.

Ne găsiți și pe Google News