Doi hoti din autoturisme, din Marghita, prinsi cu operativitate de politisti
Stiri Bihor

Doi hoti din autoturisme, din Marghita, prinsi cu operativitate de politisti

Sâmbătă, 18 noiembrie a.c., la ora 13.24, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Marghita au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că persoane necunoscute au sustras patru telefoane mobile, 70 lei și alte diverse bunuri, dintr-un microbuz lăsat cu ușile neasigurate, parcat pe o stradă din municipiul Marghita, provocând un prejudiciu total estimat la 3.100 lei.

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Marghita au identificat cu operativitate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi tineri de 18 și 17 ani, ambii din Marghita, de la care polițiștii au recuperat aproximativ 60% din bunurile sustrase.

Polițiștii din Marghita îi cercetează pe cei doi tineri în alte șapte dosare penale, aceștia fiind bănuiți că, în cursul anului 2017, pe timp de zi, ar fi sustras telefoane mobile, bani și alte bunuri de valoare care fuseseră lăsate de proprietari la vedere, în autoturisme care nu aveau portierele asigurate, parcate pe raza municipiului Marghita.

În urma continuării cercetărilor, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Marghita au dispus reținerea celor două persoane pentru 24 ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii din Marghita continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

loading...