Doi cetăţeni din Serbia și Kosovo care au încercat să iasă ilegal din ţară au fost opriti in Bors
Stiri Bihor

Doi cetăţeni din Serbia și Kosovo care au încercat să iasă ilegal din ţară au fost opriti in Bors

În cadrul unei acţiuni pentru combaterea migraţiei ilegale desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat doi cetăţeni din Serbia și Kosovo care au încercat să iasă ilegal din ţară.

În data de 18.03.2018, în jurul orei 18.15, în cadrul unei acţiuni specifice pentru combaterea migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș, județul Bihor, au oprit în trafic un taximetru care se deplasa spre Ungaria, în care călătoreau ca pasageri doi cetățeni străini.

 Întrucât cei în cauză nu au prezentat documente de călătorie, aceştia au fost duși la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borș pentru cercetări.

 În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Serbia, respectiv Kosovo, cu vârste de 24 şi 26 de ani. Cei doi au declarat că au recurs la această metodă deoarece intenţionau să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză şi au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News