Doi bărbați bănuiți de înșelăciune, pe facebook, au fost prinsi de polițiștii din Aleșd
Stiri Bihor

Doi bărbați bănuiți de înșelăciune, pe facebook, au fost prinsi de polițiștii din Aleșd

Marți, 22 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Oraș Aleșd au identificat și cercetat un tânăr de 18 ani, din localitatea bihoreană Pădurea Neagră, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu, transmite IPJ Bihor intr-un comunicat

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii aleșdani îl bănuiesc pe acesta că în perioada 9 – 11 martie a.c., ar fi pătruns într-o locuință din localitatea Pădurea Neagră și ar fi sustras 5.000 lei.

Tot marți, 22 mai a.c., polițiștii Compartimentului Investigații Criminale din cadrul Poliției Oraș Aleșd au identificat și cercetat un bărbat de 33 de ani, din localitatea Găești, județul Dâmbovița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din Aleșd îl bănuiesc pe acesta că, la 6 iulie 2016, sub o identitate falsă, ar fi postat pe un site de Internet un anunț privind vânzarea unei motocositoare, pentru care a solicitat și primit un avans în valoare de 5.098 lei, de la un bărbat de 37 de ani, din localitatea bihoreană Șuncuiuș. Cel în cauză a păstrat banii trimiși drept avans, însă nu a mai trimis bunul pe care pretindea că îl vinde.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Oraș Aleșd continuă cercetările în ambele cazuri, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

loading...