Distractie si adrenalina la Circul International, care a ajuns in Oradea!
Evenimente

Distractie si adrenalina la Circul International, care a ajuns in Oradea!

Circul este o experiență super amuzantă pentru copii si nu numai, iar daca vrei sa-i entuziasmezi pe cei mici, nu ai voie sa ratezi macar o data sa-i duci la circ.

Aflati la Oradea, pentru a treia oara, acrobatii Circului International ii asteapta pe cei mici cu spectacole grandioase, la care copiii vor avea ocazia sa se bucure de magia circului.

Dupa succesele din 2022 si 2023, artistii Circului International s-au intors in 2024 la Oradea, cu o noua serie de spectacole grandioase, la care copiii vor avea ocazia sa se bucure de personajele indragite din desene animate, dar si „motociclisti in globul mortii”, acrobatii și numere de dresaj cu animale domestice.

La spectacolele Circului International va asteapta, asa cum deja v-au obisnuit, numere mondiale cu artisti din peste 10 tari, jongleori, clowni, cascadori, dresori, acrobati, muzica originala interpteata live si acrobatie de mare virtuozitate pe role.

Circul International va asteapta, intr-un cort incalzit, cu mic, cu mare, in fiecare zi de la orele 18:00, timp de 2 ore, in parcarea de la Auchan, in perioada 7-24 martie 2024. Exceptie vor face zilele de luni si marti cand nu sunt spectacole.

Biletele se pot achiztiona doar la Caseria Circului

Ne găsiți și pe Google News