Distractie maxima la Kids Fest de 1 iunie. Ce surprize va asteapta si vineri in Cetatea Oradea (FOTO)
Stiri Oradea

Distractie maxima la Kids Fest de 1 iunie. Ce surprize va asteapta si vineri in Cetatea Oradea (FOTO)

Ziua copilului a fost sarbatorita anul acesta in Cetatea Oradea, insa anul acesta copiii vor avea parte de 4 zile de distractie si voie buna, in cadrul Festivalului Kids Fest Oradea, aflat la prima editie, in acest an.

Prima zi a fost una plina de evenimente, jocuri, distractie si bucurii aduse celor mici. Pe parcursul intregii zile, copiii prezenti in cetatea Oradea, s-au putut bucura de piesa de teatru – Visul Magic – trupa Comoara cu Povesti din Oradea, Atelierul micului Patiser, Street dans cu Swich Crew, Dansuri Mana Dance Academy, Piesa de teatru de papuși- Scufita Rosie- trupa Teatrului Arcadia, Dans cu Ilaria, clovni, uriasi, spatii de joaca si de relaxare si. multa muzica.

Kids Fest va continua si vineri, 2 iunie, zi in care copiii se vor putea bucura de spectacol cu Toppollina si Hapciu, O lume Magica cu magicienii Eduard si Bianca, dansuri marca Mana Dance Academy, cantece cu Ansamblul 3 sate, 3 surori, Trupa de dans popular Mostenitorii si piesa de teatru „Visul unei nopti de vara”,  interpretat de trupa Teatrului pentru Copii Oradea, toate acestea in acelasi cadru feeric si plin de zambete si bucurii.

Foto: Larisa Birta

interlink.ro

Citeste si: Programul Kids Fest Oradea 2017. De ce vor avea parte copiii, de ziua lor, in Cetatea Oradea

 

Ne găsești și pe Google News