DISPARUTA! O minora de 15 ani din Sacuieni, judetul Bihor a fost data disparuta
Stiri Bihor

DISPARUTA! O minora de 15 ani din Sacuieni, judetul Bihor a fost data disparuta

chilipirul-zilei.ro/
O minora de 15 ani din Sacuieni, judetul Bihor, a fost data disparuta dupa ce a plecat de acasa, pe data de 29 mai.2017 si nu s-a mai intors. Minora a plecat in repetate randuri de acasa si de fiecare data s-a intors. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

BALAZS PAMELA, de 15 ani, din localitatea Săcueni, județul Bihor, a plecat de acasă la 29 mai 2017 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,60 m, 50 kg., constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi verzi, păr negru, lung, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Colanţi negri, pantofi sport roz.

decathlon.ro

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.