Din cauza gerului, 54 de oameni ai strazii au fost gazduiti la adapostul de noapte al ASCO
Stiri Oradea

Din cauza gerului, 54 de oameni ai strazii au fost gazduiti la adapostul de noapte al ASCO

noriel.ro
Pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de temperaturile scăzute, Administraţia Socială Comunitară Oradea, ca în fiecare an, ia măsuri în vederea protejării persoanelor aflate în situaţii vulnerabile, pe perioada sezonului rece.

În noaptea dinspre 27 spre 28 februarie, un număr de 54 de oameni ai străzii au apelat la serviciile Adăpostului de Noapte.

Astfel, Adăpostul de Noapte situat pe str. J. Gutenberg nr. 8, pune la dispoziţia persoanelor fără adăpost, în această perioadă, când temperaturile extreme fac victime în toată ţara, cazare atât pe timp de noapte cât şi pe parcursul zilei. Aici persoanele fără adăpost primesc pe lângă găzduire, ceai cald, haine groase, posibilitatea de a face un duş cald şi personal specializat în a avea grijă de acestea.

Prin aceste măsuri, asigurăm oamenilor străzii servicii menite să depăşească mai uşor această perioadă.

decathlon.ro

Pe această cale, rugăm comunitatea locală să se implice în ajutorarea persoanelor fără adăpost, cei care intră în contact cu aceste persoane sau au cunoştinţă despre zone în care acestea se adăpostesc, să ne anunţe la numerele de telefon: 0359-466.666( Adăpost de noapte ) sau 0259-969 ( Poliţia Locală ).