Din 4 iunie vom zbura in Antalya de pe Aeroportul Oradea
Turism

Din 4 iunie vom zbura in Antalya de pe Aeroportul Oradea

Need Tour, unul dintre cei mai mari touroperatori din Turcia anunță zboruri charter de pe Aeroportul Internațional Oradea din data de 4 iunie 2018. Un brand puternic în Turcia, Need Tour a intrat pe piața din România cu pachete turistice atractive și idei de vacanțe inedite, toate fiind deja disponibile în agențiile partenere din țară.

Zborurile de tip charter din Oradea vor fi operate de către compania Corendon Airlines din data de 4 iunie 2018. Plecările vor avea loc în fiecare zi de luni la ora 11.00, iar avionul ajunge la ora 13.00 în Antalya. Compania de zbor pune la dispoziția turiștilor avioane Boeing 737-800 de 189 de locuri.

De la începutul lunii iunie până la sfârșit de septembrie orădenii se vor putea bucura de vacanțe exclusiviste. Need Tour, prin intermediul agențiilor partenere, a pregătit pachete pentru toate categoriile de turiști, punând accent pe confort și distracție.

“Ne dorim ca toți românii care ajung în Turcia să se simtă relaxați și în siguranță. Vrem să le oferim vacanțe de vis în cele mai frumoase resorturi din Antalya și încercăm să venim cu noutăți în fiecare sezon. Anul acesta vom pune accentul pe vacanțele în familie, astfel încât părinții și copiii să aibă parte de un tratament special. Ne propunem ca în hotelurile de bază Need Tour să avem animatori care vorbesc limba română, asta înseamnă că micuții se vor putea bucura mai mult de zonele de distracție. Bineînțeles că toate acestea vor fi incluse în pachetele turistice achiziționate din agenții.” a declarat Aytac Acikgoz, co-fondator si Director Departament Dezvoltare, Need Tour România.

“Pachetele noastre sunt adaptate pentru nevoile turiștilor. Suntem de părere că siguranța și confortul fiecărui client primează, așa că am pregătit pentru acest sezon produse de lux, accesibile. Avem în permanență oferte și promoții valabile în toate agențiile partenere Need Tour. Antalya a rămas destinația preferată a turiștilor din România, semn că și pentru acest an cererea este extrem de mare. spune Mihaela Crăciun, General Manager Need Tour România. 

În anul 2018 de pe Aeroportul Internațional Oradea vor fi operate un număr de șase zboruri charter/săptămână către două destinații turistice externe (Antalya și Creta și o destinație internă (Constanța), comparativ cu anul 2017 când de pe Aeroportul din Oradea s-a călătorit spre doar două destinații turistice, Antalya și Constanța, cu o frecvență de un zbor/săptămână pentru fiecare destinație. În anul 2017 au fost transportați către cele două destinații turistice un număr de 3474 de pasageri. Anul acesta Need Tour, prin charterul pe care îl susține, va crește acest volum pe aeroportul Oradea, cu incă 3000 persoane.

Pe Aeroportul Oradea opereaza, in prezent companiile Tarom, Blue Air si Ryanair, pe urmatoarele destinatii:

  • Bucuresti – Blue Air – Luni, Miercuri, Vineri și Duminică
  • Bucuresti – TAROM – Zilnic (exceptand sambata)
  • Iasi (escala la Bucuresti) – Blue Air – Luni, Miercuri, Vineri și Duminică
  • Barcelona (Girona) – Ryanair – Miercuri și Duminică
  • Milano (Bergamo) – Ryanair – Miercuri și Sâmbătă
  • Londra (Stansted)  – Miercuri, Vineri și Duminică (orarul de vara) si Marți, Joi și Sâmbătă (orarul de iarna)
  • Memmingen  – Marți și Sâmbătă.
  • Weeze  – Luni, Miercuri și Vineri

Citeste siRecord de calatori pe Aeroportul Oradea la inceput de an. Ce curse vor fi in 2018