Din 15 noiembrie se pot face programari online pentru consultatii la Spitalul Judetean de Urgenta Bihor
Sanatate

Din 15 noiembrie se pot face programari online pentru consultatii la Spitalul Judetean de Urgenta Bihor

Spitalul Judetean din Oradea, informeaza că începând cu data de 15 Noiembrie 2023, pacienții vor avea posibilitatea să utilizeze sistemul de programări online pentru planificarea consultațiilor.

            Pentru a face o programare, pacienții vor accesa platforma prin intermediul butonului Programări din meniul site-ului spitalului: https://spitaljudetean-oradea.ro. Aceștia vor avea posibilitatea de a selecta specialitatea, medicul, data și ora de preferință pentru serviciul medical respectiv. Platforma de programări va căuta în timp real intervalele orare disponibile pentru programarea solicitată.

            Pacienților li se vor solicita datele de identificare și de contact (nume, prenume, CNP, număr de telefon) și li se va cere să își exprime acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

            Programarea online se realizează în doar câteva minute, iar în urma validării automate, pacienții vor primi un SMS de confirmare. Acest SMS va fi retrimis în mod automat înaintea consultației, pentru a le reaminti pacienților de programare.

            Deoarece sistemul de programări este în etapa de testare, conducerea spitalului adresează pacienților rugămintea de a fi înțelegători în ceea ce privește efectuarea și gestionarea programărilor.

            Menționăm faptul că pacienții se vor putea programa în continuare atât telefonic cât și fizic la Biroul de Informații din cadrul următoarelor locații: Str. Corneliu Coposu Nr. 12, Calea Clujului Nr. 50, Str. Izvorului Nr. 57, Str. Louis Pasteur Nr. 26, Aleea Ștrandului Nr. 18 și Str. Republicii Nr. 37.

Ne găsiți și pe Google News