Digi RCS & RDS va inchide toate cele 8 studiouri regionale, inclusiv pe cel de la Oradea
Stiri Oradea

Digi RCS & RDS va inchide toate cele 8 studiouri regionale, inclusiv pe cel de la Oradea

Digi RCS & RDS anunta ca va incepe un proces de eficientizare a activitatilor din trustul media, si ca va inchide toate cele 8 studiouri regionale din tara, dar ca va continua sa aiba echipe de corespondenti.

“Digi | RCS & RDS va derula, începând cu luna februarie, un proiect de eficientizare a activităţilor din trustul media (în special în televiziune), constând în extinderea reţelei de corespondenţi locali din ţară şi în consolidarea redacţiei centrale a postului Digi 24. Totodată, pentru a optimiza utilizarea resurselor în divizia media, compania va demara procedurile privind renunţarea la licenţele audiovizuale ale studiourilor regionale şi va creşte nivelul de dotare a echipelor de corespondenţi.

Conducerea companiei a efectuat o analiză a eficienţei activităţii redacţiei centrale Digi 24, a reţelei de studiouri regionale şi a performanţelor actualei forme de organizare a activităţii media. Din această analiză a rezultat că este necesară o regândire a modelului de business în divizia de media, pentru a ţine pasul cu exigenţele şi nevoile publicului şi pentru a răspunde mai bine obiectivelor companiei pe termen scurt, mediu şi lung. În urma proiectului de eficientizare, reţeaua de corespondenţi se va mări de la 12 la 18 echipe, care vor acoperi actualitatea din mai multe judeţe învecinate. În acelaşi timp, redacţia centrală Digi 24 va viza integrarea în echipa de la Bucureşti a jurnaliştilor şi a personalul tehnic şi de producţie din studiourile regionale“, se mai arată în comunicat.

La incheierea demersurilor privind renuntarea la licentele audiovizuale, emisia statiilor regionale ale Digi 24 va inceta. In prezent Digi 24 are 8 studiouri regionale în Oradea, Timisoara, Brasov, Craiova, Constanta, Cluj-Napoca, Galati si Iasi.

Foto: Facebook