Detinutul evadat ieri de la un punct de lucru a fost prins in Oradea
Stiri Oradea

Detinutul evadat ieri de la un punct de lucru a fost prins in Oradea

Felegyhazi ȘandorPenitenciarul Oradea ne  informeaza că, azi 14.04.2018, deţinutul Felegyhazi Șandor, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la 2 ani închisoare pentru furt calificat, cu antecedente penale,  care a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Oradea, a fost capturat în jurul orei 18.30, în localitatea Oradea, de polițiștii de la ordine publică – Poliția Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor.

Deţinutul a părăsit  punctul de lucru în data de 13.04.2018, în jurul orei 13.00, unde desfăşura activităţi lucrative în exteriorul locului de deţinere. În momentul capturării, deţinutul nu a opus rezistenţă.

Mulțumim pentru sprijin Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei Bihor, Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, personalului unității,  Penitenciarului Satu Mare  şi reprezentaţilor mass media pentru suportul oferit în acţiunea de urmărire şi capturare a deţinutului, se arata in comunicatul Penitenciarului

loading...