De ce este bine să alegi lentile de contact fabricate de către Alcon?
Comunicate de presa

De ce este bine să alegi lentile de contact fabricate de către Alcon?

Atunci când vrei să selectezi pereche potrivită de lentile de contact imediat ce ai fost diagnosticat cu un defect de vedere precum miopia, presbiopia sau astigmatismul, analizezi cu mare atenţie opţiunile pe care le ai la dispoziţie, în baza recomandărilor venite din partea medicului tău oftalmolog.

Alegerea ta va depinde de mai mulţi parametri, cum ar fi popularitatea şi caracteristicile tehnice ale lentilelor de contact, preţul acestora, dar şi comentariile pozitive sau negative ale utilizatorilor acestora.

Alcon – o marcă de lentile consacrată

Compania Alcon este specializată în produse medicale inovatoare, oferind lentile de unică folosință, zilnice și cu purtare extinsă. Brandul este renumit pentru faptul că nu face compromisuri când vine vorba de siguranță și calitate, investind anual în cercetare și dezvoltare. 

Printre cele mai populare lentile Alcon se numără:

  • Air Optix Night and Day Aqua 
  • Dailies TOTAL 1
  • Air Optix plus HydraGlyde

Despre Alcon

Compania Alcon deține licența asupra mărcii de articole optice OPTI-FREE, care oferă o gamă completă de soluții pentru lentilele de contact. Alcon a fost înființată în anul 1945, în Forth Worth, Texas de către Robert Alexander și William Conner, doi farmaciști americani.

Filosofia Alcon merge în direcția menținerii, restabilirii și corectării vederii persoanelor din întreaga lume. Alcon este, de asemenea, o companie de top, unul dintre liderii pieței de soluții pentru lentilele de contact, cu peste 23 de mii de angajați, care, în cele din urmă, ajung să alcătuiască o echipă internatională, talentată și profesionistă. Alcon oferă soluții diverse de produse oftalmologice. De asemenea, oferă un tratament medical cu o vastă acțiune curativă și este angajat temeinic în studii de cercetare și dezvoltare în domeniul opticii medicale. Produsele Alcon sunt disponibile peste 180 de țări din întreaga lume.

Produsele Alcon

Alcon este una dintre cele mai renumite companii producătoare de lentile de contact. Alcon produce, de asemenea, soluții multifuncționale pentru întreținerea lentilelor de contact și pentru menținerea sănătății ochilor utilizatorilor. Alcon este distribuitor renumit de lentile de contact Dailies, AirOptix sau FreshLook. Din portofoliul Alcon nu lipsesc nici soluțiile multifuncționale AO Sept Plus cu HydraGlyde sau Opti-Free RepleniSH. Filosofia Alcon este îndreptată în direcția menținerii, restabilirii și corectării vederii persoanelor din întreaga lume.

De ce să alegi lentilele din familia Alcon?

Există o sumedemie de motive pentru care ai alege lentilele de contact Alcon. Dintre cele mai importante, se remarcă:

  • Sunt lentile destinate persoanelor care preferă lentilele de unică folosinţă, una dintre cele mai sanatoase variante de lentile de contact;
  • Asigură un confort ridicat la purtare şi adaptare rapidă la ochi, diminuare a înroşirii şi uscării acestora din urmă, graţie hidratării intense;
  • Oferă permeabilitate de oxigen in valoare de 156 Dk/t, pentru o bună respiraţie a ochilor;
  • Au un conţinut de fosfatidilcolină, o substanţă prezentă atât în lacrimi, cât şi în celulele organismului uman;
  • Produc vizibilitate clară pe parcursul întregii zile, chiar şi după câteva ore de la aplicarea lentilelor.

Lentilele Alcon Dailies Total 1, cu un conţinut de apă variabil, de la 33%, la nivelul stratului interior al lentilei, putând ajunge până la aproape 100%, spre marginea acesteia din urmă. Mai mult, lentilele în cauza asigură un nivel înalt de confort pe tot parcursul utilizării.

Air Optix plus HydraGlyde

Air Optix plus HydraGlyde sunt lentile de contact lunare, inovative, de la Alcon și sunt noua versiunea îmbunătățită a lentilelor Air Optix Aqua. Sunt concepute pentru a corecta defectele de vedere sferice și sunt potrivite pentru portul continuu, datorită permeabilității crescute a oxigenului. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hidrogel și sunt ușor colorate în albastru pentru o manipulare mai ușoară. Air Optix plus HydraGlyde sunt comercializate în cutii cu 6 lentile.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News