Dacian Ciolos, la Oradea: Avem nevoie de cât mai mulți oameni competenți
Politica

Dacian Ciolos, la Oradea: Avem nevoie de cât mai mulți oameni competenți

Miercuri, 31.07.2019, Dacian Cioloș, președintele PLUS și președintele grupului Renew Europe, a fost prezent la Oradea, pentru întâlnirea cu reprezentații conducerilor filialelor din regiunea NV, prima din țară care a finalizat de curând alegerile interne din cadrul PLUS.

Prin votul membrilor, au fost aleși următorii președinți de filiale: Bihor: Ioana Mihăilă, Bistrița-Năsăud: Lorant Sas, Cluj: Simona Cristea, Maramureș: Florin Barbur, Satu-Mare: Mircea Ciocan, Sălaj: Florin Iordache. La întâlnire au participat și coordonatorii regionali Adela Lile și Florin Sabou. Dacian Cioloș a trasat împreună cu cei prezenți principalele direcții pe care PLUS le va urma în următoarele două campanii, prezidențială și locale.

Președintele PLUS a prezentat planul de măsuri pe termen scurt și mediu care vizează următoarele mari teme ce vor sta la baza viitorului plan de guvernare: antreprenoriat și dezvoltare economică, reforma statului și a administrației publice, infrastructura și transporturile, educația și sănătatea, precum și lupta împotriva sărăciei. El a mai subliniat necesitatea implementării unui model economic care să valorifice resursele naturale ale țării și să aibă la bază un sistem complet digitalizat în toate domeniile.

De asemenea, tot miercuri, Dacian Cioloș a avut o întâlnire cu membrii PLUS Bihor, cărora le-a expus modul de organizare a partidului în teritoriu, care sunt planurile imediate, și a subliniat faptul că fiecare dintre membri este așteptat să se implice în mod direct în activități și în campania de alegeri locale.

Mesajul lui Dacian Cioloș pentru reprezentanții conducerilor județene PLUS, cât și pentru membrii PLUS Bihor a fost același: ”Avem nevoie de cât mai mulți oameni competenți, integri, implicați, de cât mai mulți candidați la alegerile locale, pentru că vrem să fim cu adevărat o alternativă la actuala clasă politică, ce a condus România în mod falimentar.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News