Cunoasteti proprietarul? Autoturism ridicat de pe domeniul public, aflat pe strada Evreilor Deportați, nr. 83
Stiri Oradea

Cunoasteti proprietarul? Autoturism ridicat de pe domeniul public, aflat pe strada Evreilor Deportați, nr. 83

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță că în cursul zilei de luni 22 mai 2023, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea, autovehiculul marca Volkswagen, având numărul de înmatriculare BH 77 CHC, considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Evreilor Deportați, nr. 83. 

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

Ne găsiți și pe Google News