Cum va fi vremea de Pasti si in noaptea de inviere, in Oradea
Vremea

Cum va fi vremea de Pasti si in noaptea de inviere, in Oradea

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca, in perioada 7-9 aprilie 2018, vremea va fi calda si frumoasa, in special duminica si luni. Temperaturile vor depasi norma acestei perioade.

Sambata, vremea va fi inchisa in prima parte a zilei, cand sunt posibile precipitatii slabe, sub forma de ploaie. In partea a doua a zilei, cerul va deveni variabil. Temperatura aerului  va urca, la amiaza, spre 19ºC, in timp ce noaptea va cobori spre 9ºC.

Vremea, in noaptea de inviere in Oradea: Cerul va fi variabil, sansele de precipitatii vor fi extrem de scazute. Temperatura aerului in jurul orei 24:00, va fi de aproximativ 13ºC.

Duminica, vremea va fi calda si frumoasa, cerul va fi senin, iar temperatura aerului va urca pana la 22ºC, in timp ce noaptea aceasta va cobori  pana la 11ºC.

Luni, vremea va ramane calda si frumoasa, cu un cer senin si vant slab, din sector sudic. Maxima zile va urca pana la 24ºC, in timp ce mnima din cursul noptii va cobori spre 10ºC.

La munte, vremea se va incalzi, treptat, temperatura aerului se va situa in jurul valorii de 10ºC, la amiaza si 5ºC, noaptea. Se vor semnala precipitatii, sub forma de ploaie, in special in cursul dupa amiezelor.

Stratul de zapada din Muntii Bihor:

  • Stana de Vale: 30 de cm
  • Baita-Varto: 10 cm
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News