Cum va arata noul Lotus Mall, un proiect de 60 mil. de euro, din Oradea. GALERIE FOTO
Stiri Oradea

Cum va arata noul Lotus Mall, un proiect de 60 mil. de euro, din Oradea. GALERIE FOTO

Proiectul, desfășurat pe 147.000 metri pătrați, va fi unul mixt și va cuprinde atât un nou centru comercial, cât și spații rezidențiale și de birouri, finalizarea primei faze a investiției fiind programată pentru ultimul trimestru al anului 2017.

Noul centru comercial va avea o suprafață construită de 32.000 de metri pătrați și o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați, precum și o parcare cu peste 1.000 de locuri. Mixul de chiriași va fi format din magazine de fashion, restaurante și spații de entertainment, inclusiv un cinematograf cu șase săli. Pe același teren, investitorii vor construi în faza a doua a proiectului și clădiri de birouri, spații adecvate instituțiilor publice, băncilor precum și blocuri pentru apartamente. 

Randarile de mai jos nu sunt finale, ele pot suferi modificari, pana la terminarea proiectului.

Datele tehnice au fost transmise intr-un comunicat, la sfarsitul anului 2015, ceea ce inseamna ca viitorul proiect poate diferi de cel transmis atunci,

Actualul Mall, Lotus Center are o suprafață construită de 65.000 de metri pătrați, o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați, 1.400 de locuri de parcare și peste 150 de magazine.

Lotus Center, aflat în proprietatea familiei Mudura, este unul dintre primele malluri din România și primul centru comercial lansat în orașul Oradea. 

Foto: skyscrapercity.com

Ne găsiți și pe Google News