Cum s-a petrecut accidentul din Bors, din aceasta dimineata, in care au fost implicate 17 persoane.
Stiri Bihor

Cum s-a petrecut accidentul din Bors, din aceasta dimineata, in care au fost implicate 17 persoane.

In urma accidentului din aceasta dimineata din localitatea Bors, in apropierea Parcului Industrial, IPJ Bihor face precizari  la modul in care s-a petrecut acesta.

La data de 25 ianuarie a.c., la ora 05.35, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe strada Nicolae Filipescu din municipiul Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un microbuz.

La scurt timp, un autoturism ar fi acroșat microbuzul și un alt microbuz, prezent în zonă pentru a prelua călători, în acest caz evenimentul fiind unul fără victime.

În urma accidentului rutier, șapte persoane au suferit diverse leziuni, fiind transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier„.

Citeste si: Accident grav in aceasta dimineata in Bors. 9 persoane din cele 17 aflate in 2 microbuze si un autoturism au ajuns la spital

Va reamintim ca, potrivit primelor informatii primite de la ISU Crisana, la fața locului au fost mobilizate operativ, trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de victime multiple, o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de lucru cu apă și spumă, echpajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și autospeciala medicului de urgență.

Cele 17 persoane au fost evaluate de echipajele medicale, 9 dintre acestea, care prezentau răni ușoare ( cod verde medical) fiind asistate medical și transportate la spital.

Ne găsiți și pe Google News