Accident grav in aceasta dimineata in Bors. 9 persoane din cele 17 aflate in 2 microbuze si un autoturism au ajuns la spital
Stiri Bihor

Accident grav in aceasta dimineata in Bors. 9 persoane din cele 17 aflate in 2 microbuze si un autoturism au ajuns la spital

Un accident grav s-a petrecut in aceasta dimineata pe DN1, in localitatea Bors, in care au fost implicate doua microbuze si un autoturism, respectiv 17 persoane aflate in cele 3 autovehicule.

ISU Crisana transmite ca, pompierii militari orădeni au acționat în această dimineață pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs în Borș ( zona Parcului Industrial), eveniment în care au fost implicate 17 persoane aflate în 2 microbuze și un autoturism.

Apelul a fost primit în dispeceratul ISU Bihor la ora 05.35, la fața locului fiind mobilizate operativ, trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de victime multiple, o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de lucru cu apă și spumă, echpajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și autospeciala medicului de urgență.

Cele 17 persoane au fost evaluate de echipajele medicale, 9 dintre acestea, care prezentau răni ușoare ( cod verde medical) fiind asistate medical și transportate la spital.

Actualizare aici: Cum s-a petrecut accidentul din Bors, din aceasta dimineata, in care au fost implicate 17 persoane.

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News