Cu TAROM pe litoral. Directorul TAROM a anuntat ca intentioneaza sa deschida o ruta Oradea-Constanta
Stiri Oradea

Cu TAROM pe litoral. Directorul TAROM a anuntat ca intentioneaza sa deschida o ruta Oradea-Constanta

Operatorul aerian naţional TAROM are în plan să reconecteze vestul României de Chişinău, dar şi de Constanţa,  iar pe plan extern sunt perspective pentru lansarea zborurilor către New York şi Beijing, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, directorul general al companiei, Wolff Werner – Wilhelm.

Pe plan intern dorim să reconectăm vestul ţării de Chişinău, dorim să reconectăm şi Constanţa de vestul ţării pentru ca oamenii să aibă posibilitatea de a ajunge la mare în condiţii normale„, a spus şeful TAROM.

Wolff Werner – Wilhelm a precizat, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Iaşi, pentru marcarea inaugurării rutei Iaşi-Timişoara, că zborurile pe care compania le are în vedere sunt Constanţa – Timişoara, poate chiar şi Constanţa – Oradea, precum şi Iaşi – Cluj.

Vrem să legăm Constanţa de vestul ţării, deci Constanţa – Timişoara poate chiar şi Oradea, pentru că începe şi sezonul estival. De asemenea, Chişinăul vrem să îl legăm de Timişoara şi există un plan pe care l-am rediscutat şi astăzi cu directoarea comercială. Iaşi – Cluj va fi următoarea variantă, pentru că după ce primim aeronavele (noi – n. r.) vrem să luăm iarăşi în calcul această variantă. (Lansarea acestui zbor – n. r.) va fi anul acesta, dar probabil în sezonul de iarnă„, a afirmat oficialul TAROM.

Sursa: Agerpres

 

Ne găsiți și pe Google News