CSM CSU Oradea la prima victorie in grupele Basketball Champions League. FOTO
Sport

CSM CSU Oradea la prima victorie in grupele Basketball Champions League. FOTO

 CSM CSU Oradea, a repurtat, aseara, prima victorie in Basketball Champions League – ediția 2016/17, impotriva echipei BC Avtodor Saratov, contând pentru etapa a 3-a din sezonul regulat. Meciul s-a încheiat cu scorul de 96-85 în favoarea campioanei României.

Antrenorul Cristian Achim a început partida cu Mirkovic, Pasalic, Barnette, Nicoară și Denison. Jocul a început sub semnul echilibrului, CSM-ul având inițiativa pe tabela de marcaj. Oaspeții au intrat adânc în rotație în primele minute de joc efectiv, în vreme ce bihorenii au rămas fideli planului de joc prestabilit. Primul act s-a încheiat cu scorul de 22-17 în favoarea gazdelor.

Cristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a declarat la finalul partidei:

“Sunt foarte fericit pentru că am repurtat primul succes în faza grupelor. În opinia mea am meritat pe deplin să câștigăm. Sunt mulțumit de nivelul de combativitate și pentru faptul că au executat ceea ce le-am cerut. Sunt întocmai lucrurile de care avem nevoie pentru a putea fi competitivi în această întrecere.

Nu pot să îmi ascund bucuria și fericirea. Este primul succes în grupe și o nouă pagină de istorie pentru clubul acesta. Victoria este cu atât mai importantă cu cât am demonstrat, în primul rând nouă înșine, că ne merităm locul în această competiție.”

CSM CSU Oradea a debutat în grupele Basketball Champions League cu o încleștare în compania lui Pinar Karsiyaka Izmir.Rezultatul final al partidei desfășurare la Arena Antonio Alexe a fost de 56-69.

CSM CSU Oradea a pierdut meciul cu Maccabi Rishon LeZion, contând pentru etapa a 2-a din grupele Basketball Champions League. Confruntarea din Grupa B s-a desfășurat la Beit Maccabi, fiind transmisă în direct la DigiSport 4 și Dolce Sport 3. Rezultatul final a fost de 69-56.

În urma acestui rezultat CSM CSU Oradea are 1-2 la general. Următorul meci al Leilor Roșii este programat pentru marți (08.11), în Franța, cu deținătoarea cupei din această țară, Le Mans Sarthe.

 

loading...