Credeati ca ati scapat de canicula? Cum va fi vremea in saptamana 14-20 august, in Oradea
Vremea

Credeati ca ati scapat de canicula? Cum va fi vremea in saptamana 14-20 august, in Oradea

Institutul National de Meteorologie ne informeaza ca, in intervalul 14-20 august, vremea va fi predominant frumoasa, si in incalzire treptata, cu sanse de precipitatii spre sfarsitul intervalului.

Luni vremea va fi frumoasa, cu un cer mai mult senin si se va incalzi treptat. Temperaturile vor urca, la amiaza, la 26ºC;27ºC, iar noaptea ele vor cobori spre 14ºC. Vantul va sufla slab din sector NV.

Marti vremea va fi frumoasa, cu un cer variabil, iar temperatura aerului va urca la 28ºC. Minima se va situa in jurul valorii de 14ºC. Vantul va sufla slab, predominant din sector N

Miercuri, vremea va continua sa se incalzeasca, iar la amiaza vom avea 29ºC, in conditiile unui cer mai mult senin. Noaptea temperaturile vor cobori spre valoarea de 16ºC.

Joi vremea va deveni calduroasa cu o temperatura ce va ajunge la amiaza la 32ºC. Vantul se va intensifica, in partea a doua a zilei, din sector NE. Nopatea temperaturile vor cobori mai jos de 18ºC.

Vineri vremea va deveni caniculara cu o temperatura a aerului ce va ajunge la maxima de 33ºC, in timp ce indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati. Noaptea temperatura aerului va cobori pana in jurul valorii de 20ºC

Sambata vremea va ramane caiculara, chiar daca cerul va deveni variabil, iar in cursul serii sunt posibile precipitatii moderate cantitativ. Temperatura aerului va ajunge, in cursul zilei, la 33ºC, iar cea din cursul noptii va cobori spre valoarea de 19ºC

Duminica vremea se va racii, pe fondul unei mase de aer umed, venite dinspre vestul europei, ce va genera precipitatii, insemnate cantitativ. Temperaturile vor scadea si se vor situa in jurul valorii de 22ºC-24ºC.

In partea a doua a saptamanii sunt posibile avertizari nowcasting de canicula sau precipitatii si vant cu aspect de vijelie, despre care va vom informa la timp.

Ne găsiți și pe Google News