Copiii de la Scoala Internationala din Oradea, alaturi de profesorii si parintii lor, au oferit daruri copiilor de la Centrul de Zi din Oradea
Stiri Oradea

Copiii de la Scoala Internationala din Oradea, alaturi de profesorii si parintii lor, au oferit daruri copiilor de la Centrul de Zi din Oradea

În prag de sărbătoare, cu multă dăruire și dorință de a împărtăși bucurie, copiii din cadrul Școlii Internaționale din Oradea (International School of Oradea), alături de profesorii și părinții lor, au creat la finalul săptămânii trecute un moment autentic festiv, prin care au oferit, cu mare drag, daruri alese, pregătite și împachetate de ei, pentru cei 40 de copii din cadrul Centrului nostru de Zi.

Astfel, aceștia s-au bucurat nespus de cadourile personalizate pentru fiecare în parte, regăsind în acestea îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, jucării, decorațiuni de Crăciun, dar și nelipsitele dulciuri, alese special pentru ei. La rândul lor, copiii noștri le-au colindat oaspeților și dăruit în semn de mulțumire felicitări unice, realizate cu multă dragoste și inspirație chiar de către ei. 

“Elevii noștri au pus foarte mult suflet în acest proiect, și-au dorit să împartă cu copiii mai puțin norocoși și să aducă un strop de fericire acum, în perioada sărbătorilor de Crăciun. Fiecare cutie a fost împachetată personalizat, conform numelui și măsurilor primite de la DASO, astfel încât fiecare copil în parte să primească ceva numai pentru el, potrivit numai lui, de la o familie anume care s-a ocupat numai de el. Vă dorim tuturor sărbători binecuvântate, pline de oameni buni și zâmbete calde!”, ne-a transmis Ahmet Dündar, Director Executiv, International School of Oradea.

Tot săptămâna trecută, copiii de la Centrul de Zi au primit vizita și darurile din partea colaboratorilor noștri de la Asociația Culturală Noua Acropolă. Totodată, copiii de la Școala Oltea Doamna din Oradea, au pregătit și ei din suflet daruri pe care le-au trimis copiilor de la Centrul de Zi, spre marea lor încântare și apreciere.

interlink.ro

Azi, Organizația de elevi Interact Oradea au dorit și ei să aducă o mare bucurie, acum, în preajma Crăciunului și le-au adus copiilor din Centrul nostru de Zi, daruri, pregătite cu mult drag de către ei.

Dorim să le mulțumim pe această cale tuturor pentru implicarea și dăruirea de care au dat dovadă în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă, fiind alături de copiii noștri. Orice mic gest este apreciat infinit de către copii, bucuria sinceră din sufletele lor fiind de neprețuit!

[supsystic-gallery id=75]
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News