Conducere noua in filiala Oradea a femeilor liberale
Politica

Conducere noua in filiala Oradea a femeilor liberale

Ieri, 8 februarie 2024, la Primăria municipiului Oradea, a avut loc un moment de importanță majoră pentru Organizația Femeilor Liberale din Oradea. Membrele acestei organizații s-au adunat pentru a-și alege noul lider. Doamnele care și-au depus candidatura au fost Camelia Buhaș și Camelia Dulca.  

La acest eveniment au fost prezenți domnul primar al municipiului Oradea, Florin Birta, viceprimarii Marcel Dragos și Antonia Nica și domnul doctor, Gheorghe Carp, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor.

Doamna Camelia Dulca a fost aleasă în funcția de președintă a Organizației Femeilor Liberale din Oradea. Această alegere reflectă încrederea organizației în capacitatea, dedicarea și viziunea doamnei Dulca de a conduce și de a susține progresul și dezvoltarea organizației în următorul mandat.

,, A fost o competiție frumoasă între cele două colege care au candidat, două doamne asumate, prezente în politică de mai bine de un deceniu și care vor lucra în continuare împreună în organizație! Așa se întâmplă ca uneori să câștigi, alteori să înveți, dar echipă trebuie să rămânem întotdeauna! O felicit pe dna consilier local, Camelia Dulca, nouă președinte OFL Oradea și o asigur de tot sprijinul meu și al echipei de la Oradea și de la județ! Se pare că Organizația OFL Oradea avea nevoie de un suflu nou, de o revigorare, de un lider care să acorde timp și energie proiectelor noastre, mai ales în acest an electoral dificil!’’ a transmis Arina Moș, Senator și președinta OFL Bihor.

Doamna Camelia Dulca este recunoscută pentru angajamentul său de durată în promovarea drepturilor femeilor, în susținerea egalității de gen și în avansarea cauzelor sociale și comunitare în Oradea. Cu o experiență vastă în activismul social și politic, doamna Dulca aduce o perspectivă proaspătă și o determinare fermă în conducerea Organizației Femeilor Liberale.

Aceasta a subliniat importanța solidarității și a colaborării în rândul femeilor liberale din Oradea, pledând pentru o implicare activă și pentru consolidarea rolului femeilor în viața politică și socială a comunității locale.

Noua președintă și-a exprimat, de asemenea, recunoștința și angajamentul său față de membrii organizației, promițând să lucreze împreună cu ei pentru a face progrese și pentru a aduce schimbări pozitive în comunitatea noastră.

 

Ne găsiți și pe Google News