Companii din diverse domenii de activitate recrutează din nou la Târgul de Cariere | Oradea. Vino să îți găsești jobul potrivit!
Evenimente

Companii din diverse domenii de activitate recrutează din nou la Târgul de Cariere | Oradea. Vino să îți găsești jobul potrivit!

Ești în căutarea unui job sau pur și simplu dorești să afli ce e nou pe piața muncii?! Vino la Târgul de Cariere | Oradea, în data de 6 mai, între 11:00 și 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Angajatorii momentului din diverse domenii de activitate sunt în căutare de talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături.

Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, recrutori, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

La eveniment, vor participa companii din multiple domenii de activitate, care vin cu oferte variate. Printre acestea se numără și Michelin, companie ce își mărește echipa după fiecare ediție, oferind celor proaspăt angajați și posibilități de relocare. Totodată, dacă ești interesat de o carieră în domeniul producție & tehnică, poți afla mai multe trecând pe la standurile Celestica, De’Longhi sau Leoni. Noi poziții sunt deschise și în retail, în cadrul unor companii precum Kaufland sau Carrefour. Pregătiți pentru interacțiunile față în față sunt și reprezentanții Netex și Foundever, care își doresc să descopere și să recruteze noi talente în domeniul servicii & BPO. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Digi, FinProm, Prohuman, Sogefi Group sau Marvicon, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul lor de activitate.

Târgul de Cariere pune și primăvara aceasta piața muncii în mișcare, oferind companiilor variante multiple de employer branding, iar celor aflați în căutarea unui loc de muncă numeroase oportunități profesionale. La Târgul de Cariere, noi mereu venim cu oportunități, iar participanții aleg cum le transformă”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

De ce să participi la Târgul de Cariere? este o întrebare cu multiple variante de răspuns. În primul rând, ai oportunitatea să interacționezi cu angajatorii momentului din diverse domenii de activitate, să iei pulsul pieței muncii și să afli tot ce e nou în sfera profesională. De asemenea, ai șansa să îți găsești jobul potrivit sau să obții un internship. Totodată, poți afla direct de la angajatori mai multe despre ce presupune procesul de recrutare, cum să te pregătești pentru interviul de angajare sau cum ar trebui să arate CV-ul tău pentru a fi cu un pas în fața altor candidați. Mai mult decât atât, afli ce beneficii oferă diverse companii viitorilor angajați și testezi în cadrul evenimentului produsele companiilor participante.

Târgul de Cariere nu vine la Oradea doar cu joburi, ci și cu premii! Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase care constau în produse marca Logitech G și multe alte premii surpriză. De asemenea, participanții au posibilitatea de a câștiga și un full pass la Electric Castle. Tot ce trebuie să facă este să completeze un chestionar oferit de voluntarii prezenți la eveniment și să își lase datele de contact.

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn și YouTube ale evenimentului, dar și pe targuldecariere.ro.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/oradea.

După 17 ani de implicare și dedicare în piața forței de muncă din România, Târgul de Cariere este locul în care angajatorii și candidații au oportunitatea să stea față în față, să schimbe impresii și să discute despre oportunități profesionale, cultura organizațională, procesul de recrutare sau mediul de lucru. Așadar, indiferent că ești în căutarea unui job sau dorești să afli care sunt noutățile și tendințele din mediul profesional, Târgul de Cariere îți oferă variante.

Ne găsiți și pe Google News