CNE Enduro – Thermal Enduro 2019 la Baile 1 Mai/Betfia. Concurs de coborare de munte pe bicicleta.
Sport

CNE Enduro – Thermal Enduro 2019 la Baile 1 Mai/Betfia. Concurs de coborare de munte pe bicicleta.

In data de 3-4 August 2019 va avea loc pe dealul Somleului  (craterul de la Betfia) etapa cu numarul 4 a Cupei Nationale de Enduro – CNE4 Thermal Enduro, un concurs de coborare de munte pe bicicleta.  Anul acesta este a 4-a oara cand organizam acest eveniment si am dori ca pe aceasta cale sa  invitam, spectatori, turisti, curiosi si pe oricine mai doreste, sa vedeti cum se dau la vale cei mai buni biciclisti din tara in domeniul Down Hill – Enduro ! 

Pentru cei care nu cunosc termenul Enduro MTB, este vorba despre o competitie de biciclete in care cel mai important este ca participantul sa coboare cat mai repede posibil un anumit numar de trasee, in cazul nostru 6 la numar. Se cronometreaza strict coborarile deci in consecinta nu va lipsi nici spectacolul avand in vedere ca fiecare trasee este diferite de cealalt!  

Evenimentul propriu-zis incepe duminica 4 August la ora 9 dimineata, cu primele 3 trasee dupa care vom avea o pauza de masa la Caii din Vale (loc. Betfia); competitia va fi reluata de la ora 16:00 cu urmatoarele 3 trasee, doua dintre ele fiind cele mai spectaculoase. In tot acest timp, pe pasunea de sub deal va asteapta baietii de la magazinul local (Greenbike.ro) cu un stand unde veti putea testa cateva dintre bicicletele specifice acestui sport si nu numai, niste racoritoare si suport tehnic pentru bicicletele din dotare! 

Organizatorul acestei etape este C.S. Woodfellas MBA – clubul sportiv s-a infiintat in urma cu doi ani din dorinta de a promova mersul pe bicicleta si in special cel de dat la vale. Am infiintat echipa Woodfellas Racing Baile Felix formata din aproximativ 15 oameni, respectiv 3 adulti si 12 juniori.  

Scopul echipei a fost unul simplu, sa dam mai departe ce stim, sa scoatem oamenii in natura si sa avem o echipa cu care sa ne prezentam la concursuri in tara. Momentan, echipa Woodfellas Racing Baile Felix este pe locul 2 dupa parcurgerea a 3 etape competitionale din campionatul national.

loading...