CJ Bihor stabileste tariful la tona de masa verde obtinuta de pe pajiste
Stiri Bihor

CJ Bihor stabileste tariful la tona de masa verde obtinuta de pe pajiste

In data de 8 septembrie, a fost postat în transparență decizională proiectul de hotărâre privind stabilirea prețului mediu/ tonă de masă verde obținută de pe pajiște. Astfel, pentru anul fiscal 2022, prețul mediu se stabilește la 45 lei/ tonă.

Potrivit prevederilor legale, valoarea ierbii disponibile pentru animale reprezintă produsul dintre producția anuală disponibilă de iarbă și prețul mediu al ierbii stabilit, în condițiile legii, prin hotărârile consiliilor județene. Stabilirea prețului este un atribut și o obligație a Consiliului Județean Bihor, acesta constituind baza de calcul a prețului contractelor de concesiune/închiriere pentru suprafețele de pajiște aflate în domeniul public al unităților administrativ-teritoriale din județul Bihor.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la avizier, la Direcția Generală Economică – Serviciul Financiar Contabil, precum și pe site-ul propriu, www.cjbihor.ro, la secțiunea Informații publice/ Transparență/ Transparență decizională.

Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative la adresa de e-mail registratura@cjbihor.ro sau la sediul Consiliului Judeţean Bihor, în termen de 10 (zece) zile de la data publicării acestuia pe site-ul Consiliului Judeţean Bihor.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News