CJ Bihor: Se fac eforturi pentru deszapezirea drumurilor Bratca-Damis si Remeti-Barajul Dragan
Stiri Bihor

CJ Bihor: Se fac eforturi pentru deszapezirea drumurilor Bratca-Damis si Remeti-Barajul Dragan

Consiliul Judetean Bihor s-a dezmeticit si a transmis si prima informare in ceea ce priveste situatia drumurilor judetene, dupa caderile masive de zapada si viscolul prin care a trecut judetul Bihor in ultimele zile. Este vorba de Remeti-Barajul Dragan si Bratca-Damis

Având în vedere condițiile meteorologice severe din ultimele zile, vă informăm asupra condițiilor dificile de circulație pe două dintre drumurile județene aflate în administrarea instituției noastre„, transmite CJ Bihor

  • Drumul DJ 108K, Remeți (Uzina Electrica) – Barajul Drăgan (limita județ Cluj) este un drum închis circulației până la eliberarea de sub nămeți. La ora actuală sunt arbori căzuți pe drum, iar ultimii 2 km înspre limita cu județul Cluj sunt blocați de zăpadă. Și la ora actuală se lucrează la deblocarea de urgență a acestei porțiuni de drum.
  • DJ 764D de la Bratca la Damiș și în continuarea acesteia DJ 764 Damiș – Roșia – Beiuș este un drum greu practicabil în momentul de față având în vedere precipitațiile abundente sub formă de lapoviță și ninsoare căzute pe drum. Cel mai dificil este în jurul localității Damiș unde pe o porțiune de 300 metri se circulă doar pe un sens. Echipele de deszăpezire fac eforturi pentru a menține drumul deschis circulației.

Cat despre celelalte drumuri judetene aflate sub nameti sau acoperite cu strat gros de zapada si  mazga, Consiliul Judetean Bihor nu pomenste nimic inca.

Judetul Bihor s-a aflat sub cod galben de viscol pana miercuri 16 ianuarie, in zona montana si adiacenta, unde stratul de zapada si viscolul au creat adevarate probleme soferilor si localnicilor.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News