Cinci tineri au ajuns la spital dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat in coliziune frontala cu o betoniera, in Oradea
Stiri Oradea

Cinci tineri au ajuns la spital dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat in coliziune frontala cu o betoniera, in Oradea

Vineri, 13 septembrie a.c., la ora 11.20, pe strada Mareșal Averescu din municipiul Oradea, la intersecția cu strada Mierlei, un bărbat de 36 de ani, din Sânmartin, în timp ce conducea o   autoutilitară pe strada Averescu, înspre strada Cele 3 Crișuri, la intersecția cu strada Mierlei, în timp ce circula pe banda întâi, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe strada Mierlei, a pătruns pe banda a doua de circulație, unde a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un tânăr de 25 de ani, din Târgu Neamț, județul Neamț, care circula pe banda a doua, în aceeași direcție de deplasare.

În urma impactului, cea de-a doua autoutilitară a fost proiectată într-un copac de pe partea stângă a direcției de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul celei de-a doua autoutilitare a suferit leziuni ușoare. De asemenea, o tânără de 20 de ani, un bărbat de 25 de ani, un tânăr de 18 ani, un bărbat de 33 de ani și un alt tânăr de 21 de ani, din județele Neamț și Iași, toți pasageri în cea de-a doua autoutilitară, au suferit leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri orădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

interlink.ro

Foto: Info Trafic Bihor

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0