Chartere spre litoral, de pe Aeroportul Oradea, cu Touroperatorul “Paradis Vacante de Vis”
Turism

Chartere spre litoral, de pe Aeroportul Oradea, cu Touroperatorul “Paradis Vacante de Vis”

Doua Chartere saptamanale vor opera, in sezonul estival, pe ruta Oradea – Constanta, anunta touroperatorul roman “Paradis Vacante de Vis”. Primele zboruri vor debuta incepand cu 17 iunie 2018.

Serviciile includ bilet de avion, transfer la hotel și de la hotel, cazare cu masă în funcție de opțiunea dorită de turist: self-catering (la apartamente), mic dejun sau chiar all-inclusive (AI). De asemenea, touroperatorul asigură excursii de zi care pot fi rezervate încă înainte de plecare, direct din agenție, odată cu achiziționarea voucherului. Printre excursiile de zi se numără Delta Dunării și Balcic (Bulgaria), iar printre obiectivele vizitate se numără și parcul de aventură Paradis Land din Neptun, proprietate a ”Paradis Vacante de Vis”.

„Cred că în scurt timp din Oradea, Timisoara si Cluj Napoca vom avea zboruri zilnice către Litoral și, de ce nu, chiar mai multe plecări, în fiecare zi! În pachetele turistice pe care le oferă prin agenţiile de turism, turiștii vor avea parte de aceleași servicii precum cele oferite de tour-operatori pentru Turcia, Grecia sau Cipru”, declară Aurelian Marin, director general Paradis Vacanţe de Vis.

Pe ruta Oradea – Constanța vor fi operate două rute săptămânale, față de una singură, așa cum era anul precedent. Avioanele vor decola spre Constanța luni și joi. De la Oradea, luni se va decola la ora 19:15, iar joi de la ora 15:15. De pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța, luni se va decola la ora 17:30, iar joi la 13:30. Zborul durează o oră și un sfert. Așadar, turiștii vor putea opta pentru sejururi de cinci, șapte sau chiar zece zile, cu un orar de operare diferențiat. 

Să aveţi încredere în litoralul românesc. Se poate și la noi. Plaja s-a lărgit de la Mamaia la Eforie Nord și urmează etapa a doua, de la Eforie Sud până la Vama Veche. În oferta turistică apar și hotelurile noi deschise pe Litoral, din Mamaia până în staţiunile din sudul rivierei”, spune Camelia Ciurea, director executiv Paradis Tours.

Pachetele cu avionul prin care turiştii din Oradea pot ajunge într-o oră pe litoral, fapt ce conduce la importante economii de timp şi financiare, precum şi poziționarea de reprezentanţi ai agenţiei în toate staţiunile de pe litoral, cu scopul de a rezolva urgent eventualele problem pe care turiştii le reclamă, au condus la creşterea încrederii în serviciile oferite de agenţie. 

Potrivit specialiştilor „Paradis Vacanţe de Vis”, top 3 al staţiunilor de pe litoral în funcţie de cererea pentru acest an este condus, ca de obicei, de Mamaia, urmată de Eforie şi Venus.

Foto: arhiva