Cetatean roman depistat in Vama Bors cu un permis de conducere fals. Acesta ar fi dat pe el 3.800 de euro
Stiri Bihor

Cetatean roman depistat in Vama Bors cu un permis de conducere fals. Acesta ar fi dat pe el 3.800 de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borș  au depistat la controlul specific un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals.

În data de 31.08.2019, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Borș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român I.S, în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Franţa.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere care avea însemnele autorităţilor din Ucraina.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere eliberat de autorităţile române.

Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a obţinut permisul de conducere de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, în schimbul sumei de 3.800 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis  de conducere, uz de fals, precum și de fals material în înscrisuri oficiale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News