Cetatea Oradea se va transforma in Cetatea Copiilor. Distractie la maxim pentru cei mici la Kids Fest Oradea
Informatii utile

Cetatea Oradea se va transforma in Cetatea Copiilor. Distractie la maxim pentru cei mici la Kids Fest Oradea

Ziua Copilului in Oradea va insemna patru zile de distractie maxima pentru acestia, in Cetatea Oradea care va deveni, in aceasta perioada, Cetatea Copiilor.

10 Ateliere de creație zilnice vor dezvolta imaginația celor mici pe parcursul celor 4 zile ale festivalului: Atelier Casa Meșteșugărească Oradea, Atelierul Olarului, Atelier Micul Patiser, Atelier de Luterie, etc. În data de 1 iunie, copii vor putea lua parte si la un Atelier de creatie pe teme de Astronomie, puse la dispozitie de Asociația Astro Club Meridian Zero (orele 16:00-19:00). Tot pe data de 1 iunie Asociația Noua Acropolă va pune la dispoziția celor mici un Atelier de experimente științifice si Ateliere creative de oregami și pictură (intrare liberă).

Spectacolele de teatru vor aduce bucurie zilnic in sufletele celor mici: Spectacol de Teatru pentru păpuși ‘’Scufița Roșie’’- Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria, Piesă de Teatru- ‘’Visul unei nopți de vară‘’, trupa Teatrului pentru Copii Oradea, Spectacol de păpuși ‘’Cufărul Fermecat‘’- Compania Teatrului pe Roți Arad, Piesa de Teatru ‘’Visul Magic‘’- trupa Comoara cu Povesti Oradea (oferit in colaborare cu ROTARY Club Oradea 1113), Toppollina si Hapciu și ‘’O lume Magică’’ cu magicienii Eduard și Bianca.

Atat cei mici cat si cei mari vor avea parte de multe surpize și premiere locale la prima ediție  a festivalului Kids Fest Oradea, programul evenimentului a fost conceput cu o multitudine de activități, de la spectacole de treatru ale trupelor oradene cat si ale trupelor din judetele vecine, jonglerii, spectacole de magie, ateliere de creație, până la copaci vorbitori pe catalige sau păpuși uriașe vesel colorate.

Muzeele Cetății Oradea vor avea program prelungit și vor oferi acces GRATUIT pentru copiii în vârstă de până la 14 ani.

Cele două curți ale Cetății Oradea vor exploda de culoare! Ambele vor găzdui diferite jocuri pentru cei mici, de la tobogane, trenulețe, trambuline până la locuri de joacă artizanale cu jucării de lemn.

Citeste: Programul complet Kids Fest Oradea 2017

loading...