Cercetat penal dupa ce a ar fi intepat rotile unor masini si ar fi spart geamurile altora
Stiri Oradea

Cercetat penal dupa ce a ar fi intepat rotile unor masini si ar fi spart geamurile altora

Marţi, 21 martie a.c., poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au indentificat, cercetat şi au dispus continuarea urmăririi penale față de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în intervalul 28 februarie – 1 martie a.c., ar fi distrus prin înțepare patru anvelope de la un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Oradea, cauzând un prejudiciu declarat de 600 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că, în acelaşi interval de timp, ar fi distrus prin spargere geamul portierei dreapta față de la un autoturism parcat pe o altă stradă din Oradea, cauzând un prejudiciu declarat de 100 lei.

Totodată, poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule îl bănuiesc pe acesta că în aceeaşi perioadă ar fi distrus patru anvelope și ar fi spart geamul portierei stânga față de la un alt autoturism, parcat pe o stradă din Oradea, provocând un prejudiciu declarat de 450 lei.

Acelaşi orădean este bănuit şi că, la 1 martie a.c., în intervalul orar 00.30 – 09.30, ar fi  a distrus două anvelope de la un alt autoturism parcat pe o stradă din Oradea, cauzând un prejudiciu declarat de 200 lei.

Poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News