Cele mai populare mașini japoneze din România
Diverse

Cele mai populare mașini japoneze din România

noriel.ro

Dacă mai luăm în considerare şi tehnologia propusă de inginerii japonezi şi de soluțiile ieftine de combustibil sau reducerile de taxe pentru vehiculele electrice, atunci trebuie să recunoaştem, că maşinile japoneze sunt visul românilor. 

Conform, APIA (Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile) în ultimii ani s-a văzut o creştere constantă a numărului de vehicule japoneze intrate pe piaţă, lucru confirmat şi de portalul www.checkcardna.com, care furnizează rapoarte VIN complete, celor ce doresc să achiziţioneze maşini rulate. Pentru că au captat atenţia românilor, ne-am propus să descoperim care sunt cele mai populare mărci japoneze preferate de români.

Honda Civic

Honda Civic este poate că mai populară marca japoneză din Europa şi  şi-a făcut cu uşurinţă loc şi pe piaţa românească. Maşina aflată la a 10-a generaţie impresionează prin designul compact şi dotările tehnologice de top. Honda Civic este practic una dintre cele mai cosmopolite maşini. Este adapta pentru  oraş. Cu un design sport, ultra compact şi cu echipamente ce o face uşor de manevrat este preferată deopotrivă de tineri de şi oameni maturi. Şi totuşi nu doar aspectul este punctul forte, ci şi motorizarea perfect adaptată necesităților urbane. 

decathlon.ro

Mazda

Mazda este o altă marcă niponă care a reușit să atragă atenţia românilor. Rafinate, elegante, pregătite de acțiune așa sunt recunoscute vehiculele ce poartă amprenta Mazda. Modelele sedan preferate de amatorii de confort şi condiții de lux, dar şi modele sport compacte sunt inspirationale. Mazda înseamnă tehnologie, confort, spațiu fiabilitate, practic sunt maşini care funcționează perfect cu costuri reduse. 

Toyota

Toyota este una dintre mărcile care a reușit să capteze atenția tuturor amatorilor de confort. Vehiculele Toyota electrice sunt experienţe inovatoare, sunt soluţii de transport prietenoase durabile, pe bună dreptate că au reuşit să atragă chiar şi atenţia amatorilor de mulţi cai putere. Cei care nu sunt impresionaţi de soluţiile de optimizare a costurilor de consum cu siguranţă s-au lăsat surprinşi de aspectul compact şi ușurința de manevrare. Toyota este gândită să satisfacă necesarul orăşenilor, care cu greu reuşesc să găsească locuri de parcare potrivite.

Mitsubishi 

Mitsubishi este o altă marcă japoneză care a reuşit să atragă atenţia şoferilor români, lucru văzut rapid în numărul de maşini noi comercializate, dar şi în rapoartele furnizorilor servicii de decodarea. Tot mai mulţi români aleg siguranța şi confortul furnizate de Mitsubishi în detrimentul cailor putere ce se găsesc sub capotele vehiculelor germane. Trebuie să recunoaştem, că soluțiile hibrid furnizate de compania niponă sunt tot mai tentante, cel puțin pentru tinerii care doresc confort cu costuri cât mai reduse. 

Acestea sunt câteva dintre mărcile japoneze care au atras atenția românilor, însă nu sunt singurele, Lexus este un alt brand consacrat, preferat de amatorii de lux.