Cele mai populare jocuri online din 2021
Diverse

Cele mai populare jocuri online din 2021

Există o gamă largă de genuri de jocuri online, iar popularitatea jocurilor online este eternă. Consolele de jocuri sunt cel mai frecvent utilizate pentru a juca jocuri online.

Într-un studiu recent, cercetătorii au descoperit că viitorul industriei jocurilor de noroc constă în jocurile online și jocurile de cazinou online, cum ar fi NetBet jocuri online.

Divizia 2

Division 2 este un joc de rol multiplayer online care are loc în orașul fictiv Washington, DC Massive Entertainment a dezvoltat jocul, pe care Ubisoft l-a distribuit apoi. Acțiunea jocului are loc în capitala Statelor Unite.

interlink.ro

Mai mult decât atât, structura obiectivului principal al jocului este excelentă, trimițându-te către cele trei grupuri diferite de inamici pe care le vei întâlni în joc, inclusiv proscrișii, fiii adevărați și hienele, și o strategie de reconstruire a orașului, ceea ce este pur și simplu uimitor. . Massive Entertainment Inc. l-a pus la dispoziția publicului larg în 2019.

Final Fantasy 14

Final Fantasy XIV este un joc de rol de acțiune și aventură jucat într-un mediu multiplayer. Jocul a fost dezvoltat și publicat de Square Enix, care a fost și responsabil pentru designul jocului. Peste 100 de țări au cumpărat și au jucat jocul de când a fost lansat pentru Microsoft Windows și PlayStation 3 în 2007. Final Fantasy 14 este continuarea seriei de jocuri video Final Fantasy, care a început cu Final Fantasy 13. O varietate de gameplay aspecte, cum ar fi gestionarea casei și interacțiunea cu prietenii, sunt incluse în acest joc de rol.

DOTA 2

DOTA 2 este a doua ediție în apărarea seriei Ancients, produsă de Blizzard Entertainment. DOTA 2 este un joc online multiplayer în care două echipe de cinci jucători se luptă unul împotriva celuilalt într-un mediu în timp real. Fiecare dintre cei zece jucători comandă o persoană distinctă și intrigantă numită „Erou”, pe care o controlează. În ciuda acestui fapt, scopul principal al jocului este de a-și proteja locația de pornire unică.

Minecraft

Sursa imagine: Minecraft

Acest joc pe computer, dezvoltat și distribuit de Mojang, este cel mai popular joc video din toate timpurile. Este cel mai de succes joc video din toate timpurile. Nu există obiective specifice de urmărit în acest joc sandbox 3-D, care oferă utilizatorilor libertate deplină de a face orice aleg în timpul lor liber. Punctele de vedere la persoana întâi și la persoana a treia sunt ambele folosite în intriga acestei lucrări pentru a spune povestea.

Hearthstone

HearthStone, un joc digital de cărți de colecție dezvoltat de Blizzard Entertainment ca un mic experiment, a devenit unul dintre cele mai jucate și cunoscute jocuri din lume astăzi, cu peste 100 de milioane de jucători în întreaga lume. Hearthstone este un joc de cărți pe rând, jucat între doi jucători, care folosește pachete personalizabile de 30 de cărți și un erou cu o putere deosebită. Jocul se joacă între doi jucători și are loc pe un câmp de luptă.

League of Legends

Gameplay-ul din League of Legends este similar cu cel al unei arene de luptă online multiplayer, cu jucătorii concurând unul împotriva celuilalt. Chiar dacă are aproape doisprezece ani, continuă să fie unul dintre cele mai jucate jocuri online datorită, printre altele, scenei sale superbe de mod, imagini excelente și emoție la fiecare nivel și în fiecare joc, precum și popularitate la jucătorii din întreaga lume.

Counter-Strike: ofensiva globală

Este a patra parte din seria de jocuri video Counter-Strike și este un joc video cu împușcături la persoana întâi care poate fi jucat cu un grup de oameni. Modurile de joc online și offline sunt, de asemenea, disponibile pentru acest joc. Când joci jocul Terorişti şi contra-terorişti, două echipe concurează una împotriva celeilalte. Terorişti şi contra-terorişti este un joc de strategie. Sarcina antiteroristă este fie de a preveni plantarea armelor, fie de a le dezamorsa și de a elibera ostaticii.

Apex Legends

Apex Legends este un joc video battle royale dezvoltat și publicat de Electronic Arts, care poate fi descărcat și jucat gratuit pe orice dispozitiv. Există patru sezoane ale acestui joc, care include o componentă multiplayer. Până la 20 de echipe de trei persoane pot ajunge pe o insulă și pot porni într-o căutare pentru a găsi arme și provizii pentru a-i distruge pe toți ceilalți jucători în luptă în timpul jocului. Fiecare participant trebuie să se miște în continuare pentru a preveni blocarea în afara zonei de joc. Runda este câștigată de echipa care a rămas în picioare la sfârșitul rundei.

PUBG

PUBG este cel mai realist joc multiplayer online disponibil și este, de asemenea, unul dintre cele mai populare și mai jucate jocuri de pe internet astăzi. Datorită naturii aleatorii a acestui joc, nu există două meciuri identice și, ca urmare, a luat internetul cu asalt. Este un joc de împușcături jucător versus jucător în care până la o sută de jucători concurează într-un battle royale. Pe lângă faptul că intră singuri în meciuri, jucătorii pot intra în meciuri și ca o echipă de până la patru persoane. Jucătorii și echipele care sunt ultimele în picioare câștigă meciul. Atât computerele, cât și dispozitivele mobile pot fi folosite pentru a juca jocul. Cu toate acestea, este lansat un nou joc pentru jucătorii indieni sub numele „Battlegrounds Mobile India”. O versiune globală a jocului a fost lansată de PUBG Corporation în 2016, iar o versiune mobilă la sfârșitul anului 2018.

Valorant

Va fi lansat cândva în viitor și este un shooter tactic la persoana întâi. Echipele de jucători sunt formate din cinci jucători, cu principalul stil de joc echipa de atac și echipa de apără. Un grup de agenți bazat pe indivizi din întreaga lume ia rolul unui grup de jucători. CS:GO și Valorant implică ambele o premisă de joc 5v5 în care o parte încearcă să detoneze o bombă, deci sunt aproape identice. Jocul a atras mulți profesioniști CS:GO. A fost publicat în 2020 de Riot Games. Prin urmare, prima sa aniversare urmează să sosească încă. A fost dezvoltat de Riot Games.

Ne găsești și pe Google News