Caritas Eparhial Oradea organizează un nou Curs de clovni în cadrul Programului „Prieteni pentru un zâmbet”
Diverse

Caritas Eparhial Oradea organizează un nou Curs de clovni în cadrul Programului „Prieteni pentru un zâmbet”

Asociația Caritas Eparhial Oradea organizează un nou Curs de clovni, sesiunea Septembrie 2017, în cadrul Programului „Prieteni pentru un zâmbet”, prin care voluntarii asociației, maeștrii clovni, vizitează de trei ori pe săptămână copiii internați la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea.

Pentru a-i putea vizita pe micii pacienți avem nevoie de voluntari bine pregătiți în arta meseriei de Clovn – Doctori. De aceea, asociația organizează de două ori pe an, în luna septembrie și în luna februarie câte un curs de formare după care voluntarii încep vizitele la spital. Cursul este gratuit pentru voluntari, costurile desfășurării fiind acoperite din surse proprii, donații și finanțarea din partea Direcţiei de Dezvoltare şi Implementare Proiecte Bihor.

Programul „Prieteni pentru un zâmbet” a obținut Premiul I, la categoria Programe în cadrul evenimentului Gala Societății Civile, care a avut loc la București în luna iunie 2017.

Condițiile de participare la cursul de clovni:

  • Vârsta minimă de 16 ani;
  • Încheierea unui contract de voluntariat la Caritas Eparhial Oradea;
  • Participarea la minim 80% din durata cursului.

Înscrierile se pot face până vineri, 15 septembrie 2017, ora 18.00, la adresa de e-mail: voluntariatcaritas@yahoo.com, sau printr-un mesaj pe www.facebook.com/CaritasEparhialOradea.

Citeste si: O saptamana la Rimini, weekend la Coada Lacului si alte premii de top la Loteria Caritas Eparhial, ce-si va desemna azi castigatorii

loading...