O saptamana la Rimini, weekend la Coada Lacului si alte premii de top la Loteria Caritas Eparhial, ce-si va desemna azi castigatorii
Stiri Oradea

O saptamana la Rimini, weekend la Coada Lacului si alte premii de top la Loteria Caritas Eparhial, ce-si va desemna azi castigatorii

noriel.ro
Asociaţia Caritas Eparhial Oradea va extrage, joi, 25.05.2017, ora 14.00, în Librăria Gutenberg (Oradea, str. Ep. M. Pavel nr. 4)  numerele câştigătoare la Loteria de strângere de fonduri pentru Clovnii – Doctori: Susţine terapia prin zâmbet a copiilor internaţi în spital.

Biletele de loterie au putut fi achiziţionate începând cu data de 12.04.2017, de la voluntarii Caritas Eparhial, din Librăria Gutenberg şi de la sediul Caritas Eparhial. Participanţii la loterie sunt persoanele care au achiziţionat minim un bilet în valoare de 5 lei, care are înscris pe el un număr de la 1 la 5.000. Numărului de pe bilet îi corespunde un număr pe cotor.

Extragerea premiilor va avea loc în prezenţa presei şi orice persoană care doreşte este liberă să participe la extragere. Extragerea premiilor se va face începând cu numărul 12, până la numărul 1 din lista de premii. Revendicarea premiilor se va face pe baza biletelor.

Numerele câştigătoare cu premiile aferente vor fi afişate pe site-ul asociaţiei, www.caritaseparhial.ro, şi vor fi publicate în presa din Oradea în ziua următoare extragerii.

decathlon.ro

Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător pot veni să îşi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 15 iunie 2017. Înmânarea premiilor se va realiza la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3.

Pentru a revendica premiile, câştigătorii trebuie să se prezinte având asupra lor biletul cu numărul câştigător. Acordarea premiilor se va realiza doar persoanei care prezintă biletul câştigător. Pentru a fi considerat valid, biletul prezentat trebuie să se potrivească perfect cu partea rămasă la cotorul blocului de bilete.

În cadrul acestei Loterii nu este posibilă înlocuirea premiului oferit cu contravaloarea acestuia în bani sau cu alte beneficii. 

Premiile care vor fi acordate în cadrul Loteriei Caritas Eparhial:         
 • Premiul 1 O săptămână la Rimini, Italia, pentru 2 persoane;
 • Premiul 2 Şcoală auto, categoria B pentru o persoană;
 • Premiul 3 Un weekend la Tăşnad, Casa Tora pentru 2 persoane;
 • Premiul 4 Un weekend la Coada Lacului, Pensiunea Melinda pentru 2 persoane;
 • Premiul 5 Un weekend la Băile 1Mai, Hotel Aqua pentru 2 persoane;
 • Premiul 6 Parfum de ambient, oferit de Toya Shop;
 • Premiul 7 Voucher în valoare de 100 lei, oferit de Pada Murre;
 • Premiul 8 O cină în valoare de 100 de lei la Hanul cu Noroc;
 • Premiul 9 O cină în valoare de 100 de lei la Hanul cu Noroc;
 • Premiul 10 Voucher în valoare de 100 lei, oferit de dinŞifonier;
 • Premiul 11 Un tratament cosmetic;
 • Premiul 12 Istoria Oraşului Oradea – Carte, oferită de Librăria Gutenberg.