Calendarul competitional intern de Futnet, se deschide pe 4 martie
Sport

Calendarul competitional intern de Futnet, se deschide pe 4 martie

În data de 4 martie, la Salonta (județul Bihor) va avea loc o nouă ediție a tradiționalei competiții de futnet, Cupa Tengo. Organizată de către CS tengo Salonta, în colaborare cu autoritățile locale, cu Asociația de Futnet România și cu alți parteneri, competiția este una foarte atractivă, mai ales că beneficiază și de aportul unui public fin cunoscător al fenomenului tenis cu piciorul.

La competiție și-au anunțat prezența și câteva echipe puternice din Ungaria, Slovacia și Cehia. Înainte de startul oficial, reprezentanții echipelor românești vor concluziona discuția începută la Cluj-Napoca, referitoare la organizarea Campionatului României, în anul 2017.

Vasile Sorean, președintele CS tengo Salonta, se declară încrezător cu privire la reușita acțiunii din 4 martie: ”Salonta este dintotdeauna, și va fi întotdeauna, casa tenisului cu piciorul. Oamenii abia așteaptă să petreacă niște ore foarte frumoase la sală și să își încurajeze favoriții. Ne bucură foarte tare faptul că am primit multe cereri de înscriere, Cupa Tengo fiind deschisă pentru oricine consideră că tenisul cu piciorul este o manieră competitivă de relaxare. Vă așteptăm la Salonta, pe 4 martie”.

interlink.ro

Evenimentul poate fi accesat si pe facebook Cupa Tengo la Futnet

Ne găsești și pe Google News