Cafeneaua cu Joburi își face cunoscută prezența în Oradea!
Evenimente

Cafeneaua cu Joburi își face cunoscută prezența în Oradea!

Ești în căutarea unui loc de muncă și ți-ai dori să discuți direct cu angajatorii? Ești pregătit de o schimbare în carieră dar nu știi de unde să începi? Atunci răspunsul e simplu! Participă la Cafeneaua cu Joburi Oradea!

Mâine, 23.03.2022, începând cu ora 12, Cafeneaua cu Joburi Oradea va aduce toți candidații interesați de un loc de muncă față în față cu toate companiile participante la evenimentul din această primăvară. Echipa Cafeneaua cu Joburi este nerăbdătoare să te întâlnească la eveniment!

Odată cu dispariția restricțiilor, Cafeneaua cu Joburi și-a reluat rapid activitatea, fiind susținută de cererea tot crescând a persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Organizatorii evenimentului sunt încântați să colaboreze cu angajatori din diverse domenii, cu scopul de a aduce mai aproape de tine locurile de muncă disponibile. Este momentul perfect să vii să faci cunoștință cu viitorul tău job!

Miercuri, vei vor avea ocazia să discuți la o cafea fierbinte cu următoarele companii prezente: NN Asigurari Romania, METRO, PLEXUS SERVICES RO, APT | Prohuman, Lidl, Netex Romania, Gi Group, Profi, PGS SOFA & CO, FinProm, OTP Advisors. Nu rata ocazia să afli ce oportunități de angajare au pregătit special pentru participanții Cafeneaua cu Joburi Oradea!

Nu ești încă hotărât dacă să participi? Iată câteva motive pentru care să participi:

  • Evenimentul este deschis și gratuit tuturor participanților în căutarea unui loc de muncă!
  • Punem la dispoziție o echipă pregătită să te asiste în scrierea CV-ului și multiplicarea lui la xerox.
  • Nu știi ce domeniu e cel mai potrivit pentru tine? Cafeneaua cu Joburi este pregătită pe tot parcursul evenimentului să îți ofere consultanță în carieră.
  • Facilităm un mediu prietenos și relaxant, în care să ai o primă interacțiune cu viitorul angajator de neuitat! Cafeaua sau ceaiul fierbinte este din partea noastră!

Dacă dorești să aflii mai multe informații legate de companiile prezente dar și despre eveniment, te încurajăm să urmărești pagina de facebook Cafeneaua cu Joburi și să îți anunți și prietenii să participe la un ALTFEL de târg cu locuri de muncă.

Fă ca această primăvară să conteze! Te așteptăm miercuri, 23.03.2022, la Hotel Ramada Oradea, între orele 12:00-18:30, să faci cunoștință cu viitorul tău loc de muncă! E timpul pentru o carieră pe gustul tău! Ne vedem acolo!

Pagina evenimentului: facebook.com/cafeneauacujoburi

Website: www.cafeneauacujoburi.ro 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News