BusinessMark: Specialiștii în resurse umane, din țară și străinătate, se reunesc pentru două zile la Cluj-Napoca
Stiri Oradea

BusinessMark: Specialiștii în resurse umane, din țară și străinătate, se reunesc pentru două zile la Cluj-Napoca

BusinessMark anunță organizarea evenimentului „Operational HR”, ce va avea loc pe 2-3 noiembrie la Hotel Golden Tulip Ana Dome, Cluj-Napoca. Conferința reunește specialiști cu experiență la nivel național și internațional, care vor aborda teme legate de operațiuni și procese organizaționale.

În cadrul evenimentului, speakerii invitați vor discuta despre reinterpretarea standardelor de performanță, transformarea organizațională și capacitatea angajaților și angajatorilor de a se adapta, într-o lume în care schimbarea este noua certitudine.

Agenda acoperă mai multe arii de interes: managementul motivării și metode de gestionare a performanței, adaptarea proceselor operaționale de HR la provocările contextului economic și social autohton și preîntâmpinarea riscurilor, optimizarea costurilor financiare, consolidarea unor organizații performante, prin stimularea inteligenței colective, valorificarea capitalului uman, softuri inteligente versus capital uman, modalități de păstrare a angajaților în industrii care se confruntă cu schimbări accelerate, procese strategice, sistemice și deliberate care identifică liderii potențiali și le oferă oportunități de dezvoltare necesare etc.

La cea de-a doua ediție a evenimentului Operational HR la Cluj-Napoca ne face plăcere să avem alături specialiști cu expertiză pe piața locală și internațională, care vor împărtăși din experiența proprie și vor accentua latura umană a operațiunilor și proceselor organizaționale.”, a declarat Andreea Păun, Managaing Partner, BusinessMark.

interlink.ro

Timp de două zile, participanții au oportunitatea să interacționeze cu următorii speakeri:

 • GYÖNGYI HUNYADI – HR Manager, VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION
 • SORIN ANGHEL – Regional Sales Manager, SIGNAL IDUNA
 • GABRIEL CHIRVASE – HR Manager, HEIDELBERGCEMENT
 • STELIAN BOGZA – Co-Founder, BENEFITONLINE
 • ION BEGU – HR Manager, FABRYO CORPORATION
 • ALISTAIR CONNELL – CEO International Health & Benefits, AON (UK)
 • VIOLETA BALINT – HR Manager, HUTCHINSON
 • Reprezentant ROMANIAN SOFTWARE
 • ALEXANDRU ALDOESCU – Head of HR, SAMSUNG
 • DELIA MANDACHE, HR Manager, AD PHARMA
 • OANA CIOBANU – HR & CSR Manager, UP ROMÂNIA
 • ANDREI CREȚU – Co-Fondator, 7CARD
 • CLAUDIA STAN, Manager, People Services, KPMG ROMÂNIA
 • SILVIA PĂULESCU – HR Manager, DRAEXLMAIER
 • DAN KOBLICSKA– Executive Manager, ALTRAN
 • ELENA BADEA – Managing Director, VALORIA
 • MAURA MOISIL – HR Business Partner, YONDER
 • DIANA NĂSTASE – HR Manager, PLEXUS
 • ANNEMARIE FABIAN– Business Developer, BOOKSTER
 • IULIAN TERCIU – HR Director, ROMGAZ
 • LEONARD RIZOIU – Managing Director, LEOHR

Invitatul special al acestei ediții este ANDRE DE WIT – Dean, LEADERSHIP ACADEMY AMSTERDAM /  Vice President Learning, CARLSBERG GROUP DENMARK a cărui prezentare se bazează pe tema The Agile Workforce – echipe de HR ce conduc inițiative de schimbare de succes.

Această ediție include un workshop ce va fi susținut de reprezentanții Evolutiv Consultants Network, bazat pe simularea SIMTALENT. CRISTINA ȚIRULNIC – Senior trainer și GHEORGHE ȘTEFĂNESCU – Senior trainer îi invită pe participanți să preia rolul de manageri în 5 companii aflate în concurență, fiecare având responsabilitatea de a-și conduce și dezvolta echipa. Astfel, această experiență practică îi va determina și sprijini pe manageri să valorifice potențialul fiecărui membru al echipei.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul „Operational HR” este organizat de BusinessMark alături de: ROMANIAN SOFTWARE, Signal Iduna, UP Romania, Max Relax, World Class, Ciocolaterie Leonidas Cluj, LEO HR, Evolutiv Consultants Network, AVIS, Maastricht School of Management Romania, DWNT, Cluj Cowork și Plantăm fapte bune în România. Radioul principal este KISS FM. Partenerii media ai conferinței sunt: Signal Connect, AGERPRES, Portal HR, Ziarul Clujean, Alba Știri, inTurda.ro, Clujul de buzunar, Cluju.ro, Cluj Business, InfoOradea, NewMoney, Curierul Național, MoneyBuzz, Jurnalul de Afaceri, PRWave, AngajatorulMeu.ro, FEMEI ÎN AFACERI, Business24, Ziare.com, Manager Express, Gazetadeștiri, Săptămâna Financiară, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Market Watch, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, Chalbert, FinZoom.ro.     

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Ne găsești și pe Google News