Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, cel mai mare eveniment de acest gen, din acest an
Informatii utile

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, cel mai mare eveniment de acest gen, din acest an

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor se pregăteşte să organizeze cel mai mare eveniment din acest an dedicat inserţiei pe piaţa forţei de muncă a tinerilor absolvenţi.

Pe data de 20 octombrie, în intervalul orar 9-16, toţi agenţii economici interesaţi să angajeze absolvenţi şi toţi absolvenţii care vor să-şi găsească un loc de muncă îşi vor da întâlnire la “Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”, desfăşurată la Universitatea AGORA din Oradea, Piaţa Tineretului, nr. 8 (intersecție cu Miron Costin, Școalelor și Oglinzilor).

Misiunea agenţiei noastre este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă Bursă dedicată absolvenţilor, dorim să asigurăm noi oportunităţi în carieră absolvenților în căutarea unui loc de muncă. Ne aşteptăm să fie cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi judeţul Bihor. Dorim ca acest eveniment să fie dedicat absolvenților pentru a veni în sprijinul angajatorilor din județul Bihor care doresc angajarea lor. Sperăm că şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă.

În cadrul Bursei din 20 octombrie, AJOFM Bihor va furniza servicii de informare, consiliere și mediere persoanelor în căutarea unui loc de muncă dar și suport tehnic privind măsurile active promovate: prime, subvenții, pachete de mobilitate, ucenicie și stagiatură.

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.