Bursa generala a locurilor de muncă, cel mai mare eveniment de acest gen din Bihor
Evenimente

Bursa generala a locurilor de muncă, cel mai mare eveniment de acest gen din Bihor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor  organizează vineri, 7 aprilie 2017, între orele 9-16, Bursa generala a locurilor de muncă. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Afaceri ”Oradea Trade Center”, str. Nufărului nr. 28E, lângă Lotus Center.

Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm  persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă si absolvenţii de orice formă de învăţământ să-si găsească un job pe măsura pregătirii, calificării şi  experienței lor profesionale. Pe de altă parte, dorim să venim și în sprijinul agenților economici pentru a-și selecta și angaja resursele umane de care au nevoie. Estimăm că oferta angajatorilor va fi, şi de această dată, una generoasă, şi vom avea peste 1500 de locuri de muncă vacante.

În plus, cei care vor participa la bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, precum şi de informaţii utile privind cursurile de formare profesională organizate de agenţia noastră. După reuşita burselor organizate de agenţia noastră, avem speranţa că şi Bursa generală a locurilor de muncă din aprilie va fi un real succes şi  vom reuşi astfel să dovedim încă odată că suntem o instituţie modernă şi flexibilă, care are capacitatea de a răspunde provocărilor de pe piaţa muncii.

interlink.ro

Ca o noutate în acest an, printr-un parteneriat încheiat cu ITM Bihor vom oferi în cadrul unui stand dedicat în acest sens informare și consiliere, atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și  companiilor prezente la eveniment.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News