Burgerii si cartofii prajiti, cele mai comandate preparate culinare online de către orădeni. Ce altceva mai comanda oradenii
Diverse

Burgerii si cartofii prajiti, cele mai comandate preparate culinare online de către orădeni. Ce altceva mai comanda oradenii

În ultimul an, cele mai comandate preparate culinare online de către orădeni au fost burgerii cu cartofi prăjiți, sandwich-urile cu pui teriyaki și salata cu cinci ingrediente cu pui, potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România. Cele mai multe comenzi s-au înregistrat la birou, angajații companiilor fiind cei care au apelat cel mai des la serviciul de food ordering.

Din datele centralizate de foodpanda, numărul de comenzi pe platformă în Oradea au crescut cu aprox. 17% în ultimele șase luni. Pentru cea de-a doua parte a anului, compania estimează o creștere a comenzilor de circa 28%, acesata fiind susținută și de oferta variată de resturante listate pe platformă.

Intervalul orar preferat de orădeni pentru a comanda online mâncare este cel din timpul prânzului, între orele 14:00 și 15:00. În ceea ce privește zilelele pe care orădenii le preferă pentru a face comenzi, acestea au crescut semnificativ spre sfârșitul săptămânii, vineri fiind cea mai aglomerată zi pentru livrări.

„Cei mai mulți dintre clienții orădeni care au apelat la serviciul de food ordering sunt angajați în companii care preferă să-și comande prânzul la birou. Comparativ cu alte orașe, observăm că intervalul orar în care aceștia fac cele mai multe comenzi este puțin decalat, mai mult spre după-amiază. În continuare, majoritatea clienților noștri din Oradea preferă preparatele fast-food, în special burgerii”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager Foodpanda România. 

Valoarea medie a unei comenzi în Oradea este de peste 40 lei. Cea mai mare comandă înregistrată pe platformă, în ultimul an, în oraș, a fost de circa 375 lei și a inclus 14 pizza din șapte sortimente. Din punct de vedere al modalității de plată preferate de orădeni, cei mai mulți dintre aceștia au preferat să achite în numerar, la livrare.  

În oferta foodpanda din Oradea se află 42 de restaurante partenere, care oferă o gamă diversă de preparate culinare, de la cele clasice precum pizza, burgeri, mâncare tradițională românească, până la cele vegetariene sau cu specific asiatic sau libanez.