Bunicuta salvata de pompierii oradeni, pe strada Moldovei. Aceasta era cazuta in casa si nu se putea misca
Stiri Oradea

Bunicuta salvata de pompierii oradeni, pe strada Moldovei. Aceasta era cazuta in casa si nu se putea misca

Joi, 20 aprilie a.c., pompierii militari bihoreni au salvat o septuagenară aflată într-o situație de urgență, în propriul apartament, situat pe strada Moldovei din municipiul Oradea.

În jurul orei 12.00, o apelantă a numărului unic 112 solicita intervenția pompierilor bihoreni pe strada Moldovei din Oradea, precizând că mama sa, în vârstă de 78 de ani, s-ar fi aflat într-o situație de urgență, întrucât nu putea fi contactată, iar ușa apartamentului, situat la etajul 5, era încuiată pe interior.

Pentru salvarea septuagenarei, la adresa indicată s-au deplasat în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de intervenție și cu ambulanța SMURD a subunității.

Ajunși la fața locului, pompierii au intrat în apartament cu ajutorul accesoriilor specifice unor astfel de intervenții, găsind-o pe proprietară căzută în dormitor, în imposibilitatea de a se mișca din cauza unor probleme de sănătate. Pompierii militari paramedici i-au acordat vârstnicei, primul ajutor calificat, transportând-o ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor.

Foto: Arhiva

Ne găsiți și pe Google News