Botez cu 27 de persoane intrerupt de politisti, in localitatea Auseu
Stiri Bihor

Botez cu 27 de persoane intrerupt de politisti, in localitatea Auseu

Duminică, 14 februarie a.c., în jurul orei 16.55, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au întrerupt un eveniment privat (botez) care se desfășura în spațiu închis, într-o societate comercială din localitatea bihoreană Aușeu, care funcționează în regim de restaurant, încălcând astfel prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.).

În momentul intervenției polițiștilor, în local se aflau aproximativ 27 de persoane. Activitatea privată din restaurant a fost întreruptă de polițiști, iar persoanele prezente legitimate.

În consecință, administratorul societății comerciale respective a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Menționăm că acțiunile de verificare vor continua zilnic, la nivelul județului Bihor, pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19.

interlink.ro
  • Reamintim  faptul că organizarea de evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive etc.) este interzisă, iar în situația în care forțele de ordine constată că aceste interdicții sunt încălcate, vor interveni cu fermitate și vor aplica sancțiuni contravenționale.
  • – Scopul acțiunilor desfășurate nu este aplicarea de sancţiuni, ci acela de a-i determina pe toți cetățenii să conștientizeze necesitatea respectării tuturor normelor sanitare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu Covid 19.

Ne găsești și pe Google News