Bicicletele Kern – SUNN – Veloteca : triada succesului pe 2 roti
Diverse

Bicicletele Kern – SUNN – Veloteca : triada succesului pe 2 roti

O adevarata legenda pe doua roti – astfel putem descrie bicicletele SUNN. Acest brand a cucerit inimile tuturor impatimitilor de adrenalina resimtita in urma pedalatului de inalta calitate, a magazinelor de specialitate si a presei, curerind treptat si inimile romanilor pentru ca, intr-adevar, bicicletele SUNN se afla acum, in premiera, si in Romania, prin intermediul Veloteca, magazin specializat in  comercializarea de biciclete.

SUNN este o marca de biciclete  care isi cultiva valorile de peste 20 de ani avand, cu alte cuvinte, o vasta experienta in spate, precum si o istorie impresionanta. In anul 1982, Max Commencal a creat Max France, o afacere mica, personala, precum si primele modele de biciclete BMX ce-i purtau numele. La foarte putin timp, acesta avea sa adopte numele actual, ,,SUNN’’, urmarind sa atribuie brandului sau un nume mult mai international, usor de retinut si de digerat de catre clientii de pretutindeni. Cert este ca aceste biciclete SUNN nu isi concentreaza calitatea in denumirea pe care o poarta, vorbind in cazul acesta de un brand care si-a propus si isi propune in continuare sa asigure experiente complete, care sa nu lase loc de improvizatie.

Initial, modelele de biciclete SUNN au devenit rapid foarte populare in Franta, patria lor, fiind create in sudul tarii, aproape de muntii Pirinei. Incet-incet, pana in anul 2006, peste 30 de tari din intreaga lume importau bicicletele SUNN, fiind unanim recunoscuta calitatea deosebita a acestora, bazata pe simplitate, pe esentialitate.

Pentru a-si celebra cea de-a 25-a aniversare, marca de biciclete SUNN si-a reinnoit in anul 2006 gama VTT, care reprezenta aproximativ 90% din produsele comercializate. Marca a resimtit rapid ca efect o perioada de renastere, avand in vedere ca programasera initial acest eveniment pentru anul 2009.

Cea mai asteptata a fost, fara indoiala, lansarea  modelelor Kern si Kern LT (biciclete pentru munte si Enduro), acestea reprezentand dorinta SUNN de a se plasa si pe aceasta piata. Prezentata in premiera in salonul Roc d’Azur, acest cadru nou full-suspensie utilizeaza o tehnologie proprie SUNN, conform unui principiu de monopivot alcatuit din mai multe tije. Introducerea amortizatorului permite recentrarea maselor in jurul centrului de gravitatie pentru un comportament mai bun al bicicletei. Cinematica si geometria sunt in totalitate independente oferind, de asemenea, o libertate totala in meterie de geometrie. Dispunand de o degajare de 140 milimetri pentru o greutate de 12,5 kg, bicicleta Kern este o  usoara.

Obiectivul SUNN a fost acela de a realiza o bicicleta polivalenta. Acest model VTT se dovedeste a fi performant prin suspensiile si franele eficace pe care le detine, dar si prin aptitudinile veritabile de pedalare. Modelele de biciclete VTT permit utilizarea atat sportiva, cat si pentru propria placere, avand in vedere ca notiunile de efort fizic si de pilotare sunt in proportii egale.

Performantele se ating intotdeauna si datorita echipamentului potrivit, care sa nu impuna limite si sa stimuleze permanent depasirea propriilor bariere. Veloteca este un  magazin de biciclete  care sustine performanta si rezultatele deosebite, modelele propuse de acestia fiind produse de top, de o calitate de necontestat. De aceea, bicicletele SUNN nu puteau sa lipseasca din catalogul Veloteca, fiind un brand de care Romania si romanii aveau nevoie!

(Advertorial)

loading...